Phew!!!!

Assalamualaikum w.b.t...

Aku br ke abis exam ari ni.. Ader mid term exam... Satu minggu ni keje aku menjawab soalan@ yg TTO* aku wat... Satu ari satu paper jer... So, aku ader 5 paper minggu ni... huhuhu... Susah ke x? em, bleh kater ader yg susah ader yg senang... Btw, the 5 papers that i had set for the exam are Mathematics, Electrical & Electronic Fundamental, Computer and Internet, Physics and Network Security Ethics.. Tu aku susun ikut hari... Yang agak senang dijawab cam paper Mat, CIT, Physics tp ader skit yg susah... Cam NetSec tu, ader susah ader senang.. EET lak,susah giler... huhuuhu... Kalu aku x past maner2 paper, aku kene repeat sem depan... Jgn wat pasal beb,aku kalo bleh xnk repeat2 ni..

Em, ari rabu ari tu aku g hntrdak YUS ngan Raf kat KLIA.. Sedih gle... Member nak g merantau.. Tapi sedih camane pn aku, sedih lagi family diorang... Maser tu la ku dapat tgk betapa sygnya mak bapak diorang sumer kat diorang... Tapi aku respect kat diorang 2 org, sedih memang sedih tapi semangat nak belajar tu lagi kuat,so akhirnya diorang berhaya gak bertolak ke Mesir.. HAAA!!! Tadi bile aku sampai jer kat umah,dak yus anta msg kat aku... X pcaye? Btl ar... Dier tnye khabar, pastu dier cakap dier sjang dok kat Malaysiam Hall, minggu depan baru tau dok Universiti mane.. Lagi dier cakap,skang ni kat sane baru bak nule musim sejuk & kering... Dier srh aku bg no dier kat kenkawan sume.... So, saper2 yg nak no dier, sile sms aku... kang klu aku tulis kat cni kang tkt ader pihak yg x betanggungjawab lak yg menyalah gunakan... hehehehehe....

Ari ni ari da ari jumaat.. Ahad ni da masuk bulan Ramadhan... Maknenye, raye da dkt... Banyakla punye raye, puase dlu... Setahun sekali je bulan Ramadhan ni datang, so kite sebagai umat Islam tang beriman lagi bertakwa diwajibkan untuk berpuasa selama sebulan.. Lepas tu nak raya, raya le... Ni first time aku puase kat GMI.. Yg bestnye, klas aku pagi plg lmbt abis kol 2 ptg.. Lps tu free smpi sok pagi.. hehehe... Kire x de ar pnt sgt maser puase nanti.. hehehe... Oleh yg demikian, aku nak ucapkan:

SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT MENYAMBUT KEDATANGAN RAMADHAN AL-MUBARAK...

Puase jgn x Puase...

k ar, aku da x tau nk coret ape lagi...
Thanx 4 visiting my blog...
tanpa korang x de maknenye blog ni... hehehe...
DAAAAAAAAAAAAAA................

Friday, September 22, 2006

1 Comment:

SRi said...

hihi..
Assalamualaikum..
skunk ni kat cc..
memang tough gler dok cni tapi buat tak tau je sume tu biase...
ade pape msg aku k..
+20161862747 (line Vodafone)