BoRiNg...

Assalamualaikum w.b.t....

Wargh!!! Aku ngah boring giler ni... Xtau nak watpe... 4 ari xder klas... Dok kat blik je.... Nasub bek ader internet ni... Hehehe.... Korg mesti sedang tertanya-tanya camne lak bilik aku ni ader internet,kan? Ni la aku nak habaq kat korang, ari tu maxis ader wat promotion "Maxis Broadband".. Diorang bagi free trial selama 30 ari... So,aku pn subscribe la... Ni baru je dapat modem dier 2 ari lepas.... Speed dier lembab ar.... Tapi,boleh la daripada xder langsung... So, skang ni aku slalu gak la on9... Slalu gak la on ku nya YM... Sape2 yg nak add aku kat YM diorang, ni aku nye Yahoo! ID: ko_e83... Sila la ye...

Em,smalam aku ader friendly match... Bola.... Lawan ngan Mara KL... Dgn banggenye aku cakap kitorang kalah 2-1... Aku on main kejap je... Second half baru aku masuk.... Tu pn cam nak mati da aku main.... Pancit ar.... Ni sume sebab banyak sangat smoking ar... Huhuhuhu.... So,bg korg yg br nak try smoking tu, try ar... Aku x mar pn, sebab korg bukannye gune duit aku pn... Wakakaka..... Tapi bg yg suka sgt men bola, nanti korg akan senang pancit... Hahahaha.... padan la muke korg nanti... Bg yg da memang smokers tu, marila same2 kite menyahut seruan kerajaan untuk berhenti merokok... Weh,aku ngah try ni... Tapi, bapak susah ar.... hahaha... Awek aku pn da dok bising aku dok smoking.... Buat awek aku: nk wat camne yang,ngah try nak berenti la ni... Sbr ye.... :)

Aku da xtau le nk cakap ape.... Blur... Ntah apsal ntah... Mngkn sebb aku xmndi lagi kot.... Em,keyla... Aku nak g mandi ni... Chow...

Sunday, February 11, 2007

1 Comment:

SRi said...

weh, ni nak nasihat ni...
merokok membahayakan kesihatan...
aku blaja...
once u inhale the smoke, enough utk rosakkan sel2 badan ko...
satu batang da berape sedutan eh?
darab pulak dengan bape batang sehari...
darab pulak dgn bape ari seminggu...
darab pulak dgn bape minggu sebulan...
senang cite tak payah nak bincang hal math kat cni...
aku pun tak blaja math...
tak bleh la nak tunjuk pandai skunk...
aku tau ko skunk lg power math dari aku...
kesimpulannya...
BERHENTI MEROKOK SERTA MERTA
sbb bukan byk sgt amal kite idup kat dunia ni...
ditambah pulak dgn umur yg tak pasti kesudahannya...
lagi lak nak cepat mati...
huhuuh...

demikianlah sahabatku KOE