Tak berapa nak langsung dari Perlis

Owh, pertama kali update blog dari Perlis. Tak teruja mana pun. Internet cam ape je. Filter tak beragak, sampai nak buka soccernet pun tak boleh. Aku dah ketinggalan berita2 sukan bola sepak dunia. Haih~ Owh, ckp pasal bola sepak, Malaysia berjaya layak ke peringkat akhir. Game semalam agak menarik. Aku tengok hujung-hujung je. Kelihatan sedikit peningkatan dalam prestasi bola sepak malaysia. Bagus2~



Dan Man United kalah kepada Aston Villa sabtu ari tu. Damn! Home game lak tu. Tp memang aston villa perform jugaklah malam tu. Tp still Man United blh menang sbnrnye. Tak tahu mana silap. Defence kot. Semenjak dua menjak tiga menjak ni, defence cam haram. Haih~


Perihal kerja kat perlis. Hurm.. Last week aku wat keja ngan hairil Tp semalam n hari ni ak wat sorang2. Hairil balik ofis. Malam ni br sampai sini balik. Em, kerja cmne? Boleh la. Computer sangat sukar nak dijangka. Mase ko setup, sume nampak ok. Bila nak ghost, tbe2 lak ada masalah. Haih~ Sok, nak setelkan 1 1/2 lab exam. Damn~ Lepas tu ada lg 4 lab Comptia. Tp lab2 tu xde nak wat ape pun. Lepas tu pulanglah ke kampung halaman.


Hunny cakap angahnya ada kenduri kahwin kat jasin sabtu ni, Aku pun ada ajak hunny temankan aku g beli barang-barang nak sambung belajar nanti. Tapi xconfirm lagi. Huhuhu~ Jadi ke x, hanya masa yang dapat menentukan. hohoho~


Tadi hunny ada test-shoot ngan dara.com. Dan petang tadi diorang call suh datang balik sok. Utk photoshoot lak. Even bukan untuk cover, still aku nak ucapkan tahniah utk insan tersayang Raja Noor Diyana. Congratz2!! Photoshoot esok adalah untuk ruangan make over kot. Kalo xsilap la. Sumpah, aku xpenah beli majalah dara.com.. hehehe.. Skang ni, beliau sedang mencari tudung kat SACC Mall. Semangat nak photoshoot sok. Pape pn good luck 2 u,dear.. =D


Aku plak? Menempuh hari-hari yang bosan sambil dok dalam bilik ni. Tiba-tiba lak aku asik tunggu jam tunjuk kol 7.25. Tgk tv3.. Ni md zaini pnye pasal la ni. Dok ajaq aku tgk nur kasih. Haa.. ni da ter-addict plak. Ang jgn xnk ngaku mat, mase nk convo kte lepak kt umah mat tong, ang paksa aku suh tgk nur kasih. hahaha...


Xlame dah ni nak sambung degree. Mintak-mintak la dengan bekerja ni, otak aku x jadi lembab mse start degree nanti. Nak kata ak ada ngadap nota, harapan la weh. harapkan kerja aku ni la yang leh wat aku remind balik ape yg aku dah blaja dulu. Huhuhu..


Ish, terasa cam lame je x date.. Ehem~ ehem~ Hunny, bila free? Perlu buat appointment dulu ke? =P

~sign out~

Tuesday, December 15, 2009

3 Comments:

acu said...

all the best koe!

Koe said...

tq faiz..
hehehe..

abe mus said...

chaiyokk2....