Best!!!

Semalam aku ngan dak ku g lawat dak p-da ngan dak wan kat Matrik Londang. Ktorang gerak dalam kol 9.30 pagi... On da way tu,singgah g kedai makan jap. breakfast jap... Ktorg sampai kat matriks tu lebih kurang kol 11.. Sesat jugak ar kat dalam matrik tu... Memule sampai je,trs g kat kafe c, da smpi kt situ baru call dak p-da... dier lak srh g cafe b... ktorg pn dok mencari ar kt ne cafe tu... da mls nak cari, aku pn tanyer ar student kat stu.... maser ktorg lalu nk g cafe tu, dak p-da pn kluar dari blog dier...

So,ktorg lepak kt cafe je lps tu... dak ku call dak wan ajak dier datang skali... x lame pas2 dak wan pn smpi.... hepi giler ar dapat jumpe diorg.. diorg pn hepi gak jumpe ktorg... hehehe... lame gak ktorg lepak sane, smpi nak dekat pkl 4.00 ptg... banyak gak bende yang dibualkan, pasal suasana diorg kat matrik,zaman skola ktorg dan banyak lagi ar... Best!

so,dlm kol 4 aku ngan dak ku gerak balik... penat gak ar... balik terus telentang kat umah... penat2 pn, hepi gak... maybe pasni g lagi kot... sblm masuk blajar nanti.... hehehe.... k ah, sampai sini je.... DAAAAAAA.....


Su,thanx eh blanje minum

Tuesday, June 13, 2006

1 Comment:

acu said...

OO, kau pegi matrik londang jenguk pdah nagn dak wan. Aku kat sini tak nak jenguk ke?? Kesianilah aku.