Huhuhu...

Assalamualaikum...

Ari ni aku xde tajuk yg nk diperkatakan... Juz nk wat penuh aku nye blog je... Hehehe...
Ari ni giat aku ader wat temuduge terbuka... Sbnrnye dari ari Selasa ari tu da ader temuduge tapi bkn terbuka ar... Ari ni je... Ari last... Sambutannye agak menggalakkan... boleh la...

Sok adalah ari terakhir Zulyanah ngan Syue kat giat... Diorang akan menyambung pelajaran ke IPT... Sedih gak ar... Mane x nye... Sorang member plg rapat aku, sorg lg org plg aku sayang... huhuhu... Pasni keseorangan la... Aku da plan nak kuar ari Sabtu ni ngan diorang.. InsyaAllah ar... Klu jadi... Mane tau pasni x dpt nk kuar ngan diorang lagi... kalo diorg tgh bace ni, good luck & selamat menyambung pelajaran... Aku doakan korg berjaya...

Da abis cite sedih.... Ari ni life aku kat giat cam biase je... Blaja cam biase... Sumenye biase...
Hmmmm.... Aku da x tau nk cakap ape lg ni... So, baik aku stop kat cni sblm aku mule nerapu psl bnde yg bkn2... Thanx bg korg yg sudi melawat blog ni... Teruskan menyokong industri siber tempatan... hahahaha.... DAAAAAAAAAAA........

Thursday, June 15, 2006

1 Comment:

ash said...

weh,lame xdgr cte psl kau..apapun aku sentaisa mlwt blog kau..doakn kejayaan aku kat cni..