Gembira tahap gaban~

Jumaat lepas, aku bertolak ke shah alam. Niat utama nak ber-dating dengan kekasih hati sambil lepak-lepak dengan member-member. Aku tiba kat shah alam jam 7 lebih. Malam.. Tapi jumaat tu xdapat jumpa hunny sebab dier ada program dengan mien n ira. Tak mengapalah, baki hari jumaat tu di habiskan bersama Ijat n ku. Pergi makan dekat SS2, lepas tu main pool dekat Asia Cafe. Kurang lebih pukul 4 balik semula ke Shah Alam.



Sabtu, +/- 11 a.m. lebey...

Aku n ujat bergerak menuju ke Seksyen 7, amik hunny n gerak ke UM. Sampai dekat UM amik awek ijat. Dari UM ke Mid Valley ijat drive. Sebelum tu aku yang drive. Sampai di Mid Valley, terus pergi ke kaunter tiket wayang. Niat nak tengok Papadom, tapi lambat sangat. So, tengok cerita Whiteout.. Camne ceritanya? G la tengok sendiri dekat panggung.. Lalala~


Lepas tengok wayang, kitorang g makan. Lepas jalan-jalan kejap dekat mid valley, kitorang pun balik. Sebab malam tu nak main futsal. N hunny akan ikut sama. Wee~ Dalam pukul 11 pergi amik hunny balik, lepak kat Barra kejap. Sebelum tu hunny cakap dier sakit perut. Kembung katanya. Aku pun belikan eno yang dier nak. Lepas minum eno, kitorang makan. Then terus gerak g Court futsal kat Plaza Alam Sentral. Cecece~ Semangat main futsal lain macam sikit bile awek ada tgk. hahaha.. Hasilnya, finishing yang menakjubkan. Bukan nak riak, x percaya tnye awek sy.. hahaha... Lepas main futsal, lepak balik dekat Barra.. Macan n da geng bahan aku abis2 depan awek aku. Hahaha.. Xpe2, depan awek diorang nanti, aku bahan diorang plak. Lepas hantar hunny balik aku pun pulang untuk berehat, esoknya ada program lagi.


Ahad, 10.00 a.m...

Ijat hantar aku ke Seksyen 7, hari ni keluar dengan hunny je. Lepas hunny siap, kitorang gerak pergi ke Sunway Pyramid. Nasib baik malam tu da download map nak ke Sunway dalam otak. hehehe... So, ampai kt Sunway, terus g kaunter tiket wayang lagi. Niat nak tengok papadom jugak, tapi x kesampaian.. jugak.. Sebab lambat waktu siarannye.. So, tengok Cloudy with a chance of meat ball.. hehehe.. Kelakar weh citer tu.. Nak tau lebih lanjut? G tengok sendiri.. Lepas tengokw ayang, kitorang jalan-jalan pusing sunway. Hunny nak cari baju untuk photoshoot ahad ni nanti. So, aku temankan... Cecece~ 

Lepas tu, gerak balik shah alam.. Makan dekat Nasi Lemak Cinta Sayang.. Lepak-lepak kejap.. Borak-borak kejap. Lepas tu g tunggu angah hunny dekat Petronas Seksyen 7. Oh, sebelum g Sunway tadi, jumpe angah hunny dekat situ. Dia n kawannya. Sempat la jugak amik2 gambar ngan mereka.. hehehe... Sambil tunggu2 mereka sampai, aku n hunny bergambar bnyk.. Hehehe.. Angah hunny sampai dengan bf beliau, kwn beliau n adik kawannya. Lepas bergambar kejap, Bf angah hunny, Abg Wab, hantar aku pulang ke rumah Ku. Malam tu g tgk match Man U vs Liverpool. Man u kalah, tapi aku tetap hepi. hahaha.. U know what i mean~ =P

Secara keseluruhannye, aku nak berterima kasih yang amat sangat, terutama sekali kepada Hunny, Raja Noor Diyana Binti Raja Kamal. u really made my day,dear.. =D thanx gak kat Ku, Ijat n housemate diorang sebab sudi menerima kedatangan aku. hehehe... thanx kat mien, sbb bg hunny sy stay kat rumah sewa beliau. Korang sume memang best~


~sign out~

Tuesday, October 27, 2009

3 Comments:

acu said...

Wahh, mmg bahagia tul hidup kau, huhuhu. Keep up!

PS: Bahan tu abenda?

joegrimjow said...

joegrimjow like this

Koe said...

faiz: ye, tau xpe.. hehehe...
will do.. will do... =D

joe: thanx bro..