Lagi?????

da bape ari ntah aku x 'menulis' dlm blog aku nih.... bkn mls,tp x bpeluang.... ni pn aku kat giat nie... dpt msk lab aku trs je update... tadi aku g check name aku kat laman web pendidikan... utk temuduge maktab perguruan...
guess what?? aku dapat... tapi, kene interview lagi??? shit! trauma interview ari tu x ilang lagi,da dpt tau kne interview... x pe la... utk mse dpn aku gak...(ceh,ade kesedaran tu.... hehehehe....) hwever aku x tau lagi bile & kat mne tmdge tu... looking forward to know bout it... kenkwn aku yg len aku x tau dapat ke x... korg2 yg dapat tu inform ar aku eh... nk gak tau... mybe interview kali nie aku dah prepare skit kot... da bpengalaman le katekan...
hehehe.... sok mak bapak aku balik dari umrah,tp aku x g amik diorang... kawan bpk aku yg g amik... aku? dok kat giat bljr arrr.... da lbh krg 2 minggu kot mak bapak aku g sane... ntah bile le aku nk g sane lagi... last skali aku g maser form 2... 3 thn yg lps....... best giler... g negara org ni mmg ar best...
so, life aku smalam biase jer.. nothing interesting... pepg g giat,blk lpk ngn mmbr aku,mlm..... mlm td patutnye aku ader klas B.I.... punye ler aku smangat g ke tmpt kejadian, malangnye bebdk yg nak blajar tu,sorang pn x dtg... sakit lak atiey aku nie... xpe tggu la next klas, aku lak torture diorg... hmmm..... da x tau nak ckp pe lg... daaaaaaaa!!!!!!!!!!

Wednesday, April 26, 2006

9 Comments:

Anonymous said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Anonymous said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonymous said...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonymous said...

I find some information here.