Thank You so much!!!!!

Aku nk ucapkan jutaan terima kasih kat visitors yg memberikan komen diorang...
Sesungguhnya aku menghargai komen2 tersebut... hehehe...
thanx to faiz,aki,ayong,yus n yg lelain....
Utk pengetahuan korang aku akan pergi ke KL sabtu nie,utk temuduga pra-ijazah TESL...
tmdge ni mule kol 2 ptg kat UiTM shah alam...
aku harap korang doakan la kejayaan aku dlm temuduge tersebut...
Antara bdk2 stp yang dapat(yang aku tau la...) ialah dak ku ngan epin...
heheheh.... Btol2 sehati sejiwa diorang nie... So, wish us luck 4 da interview...
Actually,aku cuak gak nak g tmdge tu... gigil siot!!!!!!!
pape pn aku nk ucapkan time kasih gak pada mrk yg sudi melawat blog aku.... thanx frenz!!!!!!!!

Wednesday, April 19, 2006

1 Comment:

SRi said...

hehehe..

ko mmg ble wat nye la.. ckp pn dah mcm mat saleh.. muke pun da mcm..........