Alhamdulillah...

Hari ni aku baru je dapat berita gembira daripada mak aku.... Cube teka aper?
Aku dapat masuk GMi... terima kasih aku kat korang2 yang doakan aku.... Yang lagi bestnya, sepupu aku pun dapat masuk gak... Same course lak tu.... Jadi satu classmate ar.... camne aku leh tau? Mak cik aku yang call GMi, dier tanyer pasal sepupu aku tu, pastu dier tanyekan untuk aku skali ar.... hehehe.... Akhirnya ada gak tempat utk aku sambung belajar.... Surat tawaran maybe minggu depan baru dapat....

Skang ni aku tgnh chat ngan aki kat blog kls... Dah jadi rutin sejak 2 hari ni.... Aku nak msg dak yus pasal tawaran ni,tapi x der kredit ar... Yus, kalo ko tgh bace, sori ar x dpt bgtau ko dlu.... :p
Pape pon pasni aku kene serius ar dalam studi... Mane la tua dapat peluang nak further studi kat Jerman... Ader peluang,cume kene struggle ar... Aku dgr yang dapat utk course aku ni dalam 20 orang je... I'm one of that lucky persons... Alhamdulillah...

Tuesday, May 30, 2006

5 Comments:

SRi said...

time kaseh sebab ingat kat aku... aku tak mintak...

SRi said...

lupe la pulak nak ucap tahniah.. TTTAAAHHHNNNIIIAAAHHH!!!

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anonymous said...

I find some information here.