Blurrr...........

ari ni aku baru je lps ujian amali kat giat... blh tahan ar ujian tu... sok plak ader ujian teori... camni la idup kat giat niee... bljr2,pastu ujian... tapi x der ar susah mane blaja kat sini... memang jauh beza ngan skola.... rindu ar plak kat skola.. tapi ape leh wat, x kan nak masuk skola balik... ari tu aku g umah dak rafhanah(my classmate)... dier wat kenduri kesyukuran... dapat la jugak jumpe member2 skola.... tapi kejap je... aku datang makan,borak2 jap pastu balik... tpakse balik awal sebab aku ader janji ngan skg aku nk tolong dier ptg tu....
aku sedih ar gak(ceh......)... nape x der org lagi yang bagi komen kat dlm blog nie???? da x der yang datang melawat ker? hmmm... bagi mereka yang sedang membaca nie.. pasni sudi2 ar bagi komen korang... komen yang membina la ek... pape pn arigato rozaimas sbb sudi lawat blog aku nie... k,ar aku da x tau nk tls pe lagi... DAAAAAAAA..........

Monday, May 08, 2006

14 Comments:

acu said...

Jangan camtu. Memang dah adat blog, takkan semua post ko nak semua orang komen? Lagipun lama-lama nnt pasti kau dah biasa. Anyway, gambar awek kau dah paparkan bila nak paparkan gambar mak kau?????

x-hacker89 said...

takkan semua post ko org nk bg comment kot, anyway keep updating!!!

ash said...

alah xkan merajuk kot..walaupun xde yang komen,2 xbermakna xde yg lwt blog kau..whtever,chai yok!!

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonymous said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonymous said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonymous said...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

Anonymous said...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

I find some information here.