HYPE!!!!!!!

Assalamualaikum..
Hari ni,wat pertama kalinya aku update blog aku kat umah..... Maknenya? X de maknenye... hehehe... x de ar.. maknenye umah aku pumye line internet da ok.... huhuhuhu... bestnye.... so,bg pelawat2 blog aku ni, korg enjoy x lagu kat blog aku ni? thanx to Yus... dier yang ajar aku sume tu... Thanx Yus!! Jasamu Dikenang... hehehehe....
Ari selase ari tu aku g temuduge utk GMi... temuduge tu dibuat di pejabat Mara melaka... dekat je ngan pusat giat aku... Temuduge mule kol 9 pagi.. aku sampia pn kol 9 pagi ar... ingatkan ramai ar,rupenye x sampai 20 org... actually,tmdge tu dijalankan selama 2 hari.... pape je la... mase nak g tmdge tu aku jumpe dak Azam(mmbr aku mase kat Sultan Muhammad), dier pn nak g tmdge gak,so ktorang g sesame ar... sampai je kat pejabat Mara, ade akak yang jage kat situ srh isi borang ngan jwb beberapa soalan... aku pn wat la seperti yang disuruh... lepas jawab soalan tu aku pn pulangkan la kertas jawapan ngan soalan tu kat dier berserta ngan sijil SPM n salinan surat beranak... pastu mule la sesi temuduge.... tmdge tu dibuat secara individu... aku org yang ke-3 dipanggil utk masuk bilik temuduge... ada 3 org panel dlm blik tu... 2 org lelaki dan 1 org perempuan....
Mule2 skali aku diminta untuk memperkenalkan diri (in english) pastu aku pn perkenalkanlah diri aku... aku ader bgtau yg aku ni student Giatmara... dier tanye amik kos ape, Aku pn Bgtau la Pembantu Juruteknik Sistem Komputer..... Lps je aku bgtau pal kos aku,straight lepas tu dier tanye psl komputer jer... nsb baik la blh dijwb.... lupelak nak bgtau yang aku ni mintak course EIT(Electrical and Information Technology) kat GMi tu.... pastu panel tu cakap diorang ader course baru iaitu "Network Security". Aku da tau da pasal course tu sblm dier bgtau, sbb ari isnin tu sepupu aku da g tmdge kat seremban. course yang samer ngan aku.. so, dier da bgtau aku pasal bende tu.... back to da story, aku pn sth la org tu terangkan lagi pasal course tersebut... pastu aku tanye pasal job prospect.... lastly, aku pn cakap ar yang aku minat dalam course tu.... course tu berkaitan ngan membuat firewalled dalam networking... firewalled tu kire cam protector untuk sesebuah tempat punye networking, contohnya bank... setiap bank akan berhubung dengan ibupejabat bank tersebut dengan bank2 yang lain... sekiranya x der firewalled make, sistem networking bank tersebut akan mudah diceroboh dan dijangkiti virus... asa aresult, duit2 korang akan hilang dan memcm lagi negative effect yang akan berlaku... Fuh... da banyak da aku taip ni... k ar aku raser sampai sini jer... lenkali aku update lagi.... sebarang pertanyaan baloh la wat comment atau antar kat email aku ko_e83@yahoo.com...... usah ditanye mengape aku letak 83.... k, DAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, May 27, 2006

3 Comments:

Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonymous said...

I find some information here.