Perubahan???

Korg perasan x perubahan yg berlaku kt kwn2 korg setelah diorg mule "couple"?
hahaha... ni aku nk citer cket ape yg aku prasan la kt kenkawan aku... hohoho... So kepada sesiapa yg terasa tu.. hehehe... wat2 xtau sudah la yer... xP

1. kwn aku ni da mule sistematik.. Maksud aku dr segi pemakaian dan penampilan diri.. Hohohoho... Siap shopping beli baju ngan suar br tu.. Dasat2..

2. Da pandai da g tgk wayang... Dulu bkn men xsuke lg g tmpt yg rmi org.. Skang cam da "terlabik" plak.. kalo tgk wyg tu siap up to date lagi.. Asal ader je citer br kuar dier g tgk dlu.. asal dier g tgk je msti citer br.. Sampaikan dier ni jd rujukan kat aku n kenkwn aku yg lain.. Nk tau citer br tu best ke x, leh je tnye dier.. hohoho... Memang dasat..

3. Ni kwn aku yg len plak ni... dulu motor dier ni ader je yg xkne.. lampu xde la... lining brek lg nipis dr ktas la.. hohoho... TAPI, biler da ader awek ni, motor dier la yg paling lengkap.. Lampu sume ok.. Brek dier plak, agak2 nk men drift tekan la kuat cket.. hohoho... Lining bapak tebal... cam ari2 tukar... xP Gile dasat..

4. Org yg same.. Dulu nk bwk motor takut, sbb lesen L... Skang ni, xyah citer.. L ke M ke N ke, dier redah je bwak awek dier... hohoho... Bapak Dasat...

Kesimpulannya, pasangan korg leh je mngubah korg ni.. Tp biar la drpd yg xbek kpd yg bek.. Da tu, jgn la brubah kejap2 jer (yg baik tu la..).. Kalo dier mengubah korg kpd yg xbek tu, mtk2 la korg nmpk pastu xikut prubahan tu.. Aku bkn ape, xnk tgk kwn2 aku ni terpesong jauh... wakakaka... Aku ni pn bknnye bgs sgt, tp sbb da xtau nk post ape da kt blog ni.. So, kne la wat2 bgs.. so, sila beri komen yg membina "sahaja" .. Yg xmembina ni, tdk akan dilayan ye... xP

Saturday, February 23, 2008

1 Comment:

Hannanika Chan said...

hehe aku rasa aku tau sapa description ke-2 dlm post ni :) hehe..tepat2sekali :P