Berbuka bersama tersayang..

Ahad-06 September 2009

Memang best hari ni. Aku dapat berbuka bersama yang tersayang. Mulanya, nak jumpa kat shah alam je, tapi dia tak jadi datang shah alam. Makanya, aku ajak ku dan ijat naik tanjung malim. Diorang pun tak pernah sampai sana lagi. So, kitorang geraklah jam 3 lebih. Sampai tanjung malim lebih kurang jam 4 lebih, nak dekat 5. Disebabkan hunny aku ada kerja masa tu, kitorang lepak kat pusat snooker kat depan taman hunny. Lepas main 2 frame, hunny pun call, cakap dia dah keluar.


Hunny amik aku kat depan pusat snooker tu, lepas tu terus kitorang gerak pergi kedai makan untuk berbuka. Aku sangat hepi dan gembira dapat jumpe kesayanganku. Hepi je dok dalam kereta ngan dier. Masa berbuka, aku tak makan banyak sangat, sebabnya memang aku jarang makan banyak bila berbuka. Makan sikit je, pastu tgk sayangku makan. Lepas tu, kitorang gerak g Kopitiam, kat depan kolej hunny. Lepak-lepak dan berbual serta spend some quality time bersama yang tersayang. hehehe...


Lepas tu, hantar sayangku balik ke rumah. Ayah dan emaknya tiada di rumah. Angah dia je yang ada masa tu, tapi kitorang ingat tak ada orang langsung. Bila sayangku da masuk baru dia tahu angahnya ada di dalam. Hehehe... Maka pulanglah aku ke shah alam dengan bahagianya. Lama kot tak jumpa. hehehe... InsyaAllah raya nanti, aku naik sana lagi.


Terima kasih kepada hunny sebab sudi menerima kedatangan kami walaupun sibuk bersama programnya. Kesian dia, penat. Balik tu terus dia baring, pastu tertido. huhuhu..

terima kasih gak kat Ku n Ijat sebab sudi teman aku jumpe kesayangan aku. Dapat gaklah kenalkan hunny ngan kawan-kawan sekolah aku ni. Diorang pun dapatlah kenal Si Dia yang selalu wat aku tersenyum. hehehe...


Terim kasih ye,sygku. Bu love u so much~

Monday, September 07, 2009

6 Comments:

:: ANAH :: said...

npe xisi gmbr..nk tgk gk saat bhgie tu..he3=p

Koe said...

hehehe...
gmbr ader dlmphone..
nti la, da balik mlake nti aku upload ye...

raja dyana said...

wah2!! by! spend quality time ye...
cecece...
thanks untuk hubby sebab dtg.
jauh2...anda dtg. hee...

n thanks kat ku, sebab drove balik, n ijat, tolong ambik gambar. ahaks!
=D

Koe said...

hehehe...
of cos la ny..
kne la spend some quality time..
sbb timenye xslalu n xlame..

my pleasure,dear..
len kali by dtg lg ye...
=D

raja dyana said...

hehehee....ok2..
faham2..=D

ok by! sila dtg n dtg lagi!
yeay!

Koe said...

bgs2.. hehehe..

baiklah, by akn dtg n dtg lg..
=P