Sedikit Lewat~

Saya mengambil kesempatan ini [padahal tak perlukan kesempatan pun] untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan-rakan yang mengenali diri saya ni. Saya juga ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa, terguris hati, terobek baju perasaan, terpukul, tersepak, tertendang, termaki, terkutuk, dan ter yang sewaktu dengannya. Yang tak ada 'ter' pun sudilah kiranya korang maafkan. Sebabnya, kita ni semua manusia biasa, tak lari dari melakukan kesilapan. Nobody's perfect. Tak payah nak dendam-dendam, maafkan saje. Sedangkan Nabi pun ampunkan umat [Ni kalo korang tak maafkan jugak, tak tau la nk kata ape].


Hari ini dah masuk hari raya ke-4. Ekonomi sedang kukuh ni. Hahaha.. InsyaAllah Sabtu ni nak menyambut kedatangan yang ter-sayang. Julung-julung kalinya. Itu pun jika tiada aral melingtanglah. Mintak-mintak tak adalah aral yang melingtang, semuanya berjalan lancar, maka dapatlah jumpa sayangku kat melaka ni. Mau datang beraya. Weeee~


Tahun ni raya macam slow je. 1st raya macam kena selesema sikit. 2nd day raya, da macam sungai da hidung aku ni. Nasib baik sistem 'pengairan' sempurna. Tak ada lah melimpah ke tempat yang tak sepatutnya. Hari ni macam dah ok sikit, tapi kena batuk-batuk la pulak. Haish~ Macam-macam dugaan.


Tapi raya tahun ni aku banyak abiskan masa enjoy dengan kazen-kazen. 1st day raya da g main go-kart. hahaha.. 2nd day raya, g main bowling. 3rd day raya, g main go-kart lagi [ada yang tak puas ati ari tu kalah ngan aku, tapi kali ni pn kalah jugak. Wahahaha!!], malam tu g tengok wayang. Bukan main berfoya-foya lagi. Tapi bersama saudara-mara. Bukan dengan perempuan lain. Sila take note ye sayangku!! =P

Ok la, kepada sape2 yang ada niat nak datang umah aku raya ni, sila bgtau terlebih dahulu. Mana tau aku tak de kt umah ke,. Nti aku da ada kt tg malim, korang plak ada kt umah aku. Eh? Kenapa tg malim? hahaha..
k ar, nak kuar jap. Tengok apa yang best kat luar sana. Dari td dok dengar bunyi berdentam dentum je. Cam ada perang la pulak kat luar ni.

~sign out~

Wednesday, September 23, 2009

5 Comments:

raja dyana said...

syg2! dah bace dah...ye la ny pon dah maafkan semua yg ter-ter tu. ahaks! [x pasti la yg mane. ad ke x. kire halal la..=D]

yee...raya anda penuh dengan agenda berfoya2! ehem2! raya diperuntukkan untuk menziarah sanak saudara ye encik. bukan tempat2 sosial. ahaks! =P [suara2 cemburu di situ] =P

Insya'Allah syg...doakan je k....=D

Koe said...

hehehe..
ok2..
terima kasih,syg.. =D

eh2? mengapa perlu cemburu?
sabtu ni bkn mahu beraya bersama ke?
=p

raja dyana said...

cis! awak x dapat ni syg........bukan maksudkan awak yg cemburu. =D

Koe said...

tau..
sy ckp, kamu tu xperlu cemburu, sbb td kite beraya bsama..
dpt?
:p

raja dyana said...

owh! heee~
ok2..dapat.
thanks for that syg..
=D