Tagged by T-qa

1st skali, aku nk ucap time kasih bnyk2 kt Tqa sbb 'sudi' tag aku.. hahaha


~RULES~
i- Anda tidak tidak boleh men TAG orang yg Tag anda okey..
ii- Sila Jawab dengan jujur n jgn tiru answer n copy orang len...
iii- and sila tag sebanyak 3 orang yang anda ske and letak di end of the reason..


~SOLAT~

Itu tiang agama...



~SHOPPING~

Berlaku bila kita pergi ke shopping centre dan membeli belah...



~DATING~

Berlaku bila kita kuar makan, jalan2, tgk wayang, etc. dengan orang yg
berlainan jantina ngan kita. (tp zmn skang ni yg sama gender pn ader)


~STUDY~

Ialah aktiviti membaca buku, nota dan/atau membuat latih tubi
untuk cemerlang dalam pembelajaran...



~HANGOUT~

Berlaku bila kita keluar bersama sesape shj (selagi manusia) untuk lepak2 dan sebagainya...



~DOK UMAH~

Bila kita berada dalam posisi duduk di dalam rumah, tak kira rumah sewa,
rumah sakit atau rumah panjang...



NAK TAG :

* Md Zaini *
* Nani*


*ntah diorg bace ke x ntah.

Friday, January 30, 2009

1 Comment:

Tqa Zack said...

macam terpakse jwb je TAG nih